Σκληρές ΦΩΤΟ από τη δολοφονία βασίλισσας καρναβαλιού!(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Βίντεο-ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία της 33χρονης Paola Serpa Severo. Η 33χρονη Βραζιλιάνα καλλονή βρισκόταν στο αυτοκίνητό της, περιμένοντας να πάρει την κόρη της, που είχε μάθημα μουσικής.

 

Κάμερα ασφαλείας στο σημείο κατέγραψε το συμβάν. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά, ένας άνδρας να την πλησιάζει και να προσπαθεί να την τραβήξει έξω από το αυτοκίνητο, για να το κλέψει.

Όπως φαίνεται όμως, η άτυχη γυναίκα φορούσε ζώνη, με αποτέλεσμα να την πυροβολήσει και να τραπεί σε φυγή, αναφέρει δημοσίευμα του jn.pt.

Η Paola Serpa Severo είχε μάλιστα επιλεγεί να είναι η φετινή «Βασίλισσα του Καρναβαλιού» της Βραζιλία, στο Porto Alegre.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Google: Προχωρά σε απολύσεις 28 εργαζομένων–Ζητούσαν να ακυρωθεί σύμβαση με το Ισραήλ

Σε απολύσεις 28 εργαζομένων προχώρησε η Google, καθώς αυτοί συμμετείχαν σε κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε την …