32 καινούργιες προσλήψεις

Τριάντα δύο εργασίας με τους επιλαχόντες να αναλαμβάνουν κομμάτι της έρευνας σε μία ευρεία γκάμα επιστημονικών πεδίων, από την ειδικότητα των επιστημονικών συνεργατών, ως ερευνητές, προκήρυξε το Γαλλικό Γεωργικό Ινστιτούτο (INRA).

Οι θέσεις αφορούν νέους επιστήμονες (Junior Research Scientists), κατόχους μεταπτυχιακών ή διδακτορικών τίτλων σπουδών.

Οι τομείς

Πρόκειται για τα εξής: Ανθρώπινη διατροφή, Εντερική μικροχλωρίδα, Γενετική των φυτών και των ζώων, Ποσοτική γενετική, Δυναμική του πληθυσμού και γονιδιωματική, Νευροβιολογία της συμπεριφοράς, Διατροφή των ζώων, και Οικοφυσιολογία των φυτών. Επιπλέον, ζητούνται εξειδικευμένοι επιστήμονες στους τομείς της Λειτουργικής και συμπεριφορικής οικολογίας, Μοντελοποίησης φυτικών κυτταρικών τοιχωμάτων, Μηχανικής διαδικασίας και βιοτεχνολογίας, Συστημικής και συνθετικής βιολογίας, Υγεία των ζώων, Επιστήμες ζωής και περιβαλλοντικά μαθηματικά, Πληροφορική, Οικονομικά, Κοινωνιολογία και Οργανωτικές επιστήμες.

Τα κριτήρια

Απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόσληψη αποτελεί η δημοσίευση των άρθρων των υποψηφίων ή των αποτελεσμάτων της έρευνάς τους σε έγκριτες εκδόσεις.

Το πρώτο «σκανάρισμα» των βιογραφικών σημειωμάτων θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο και Μάιο, ενώ θα ακολουθήσει η τελική επιλογή τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2017.

Οι προσωπικές συνεντεύξεις, βάσει των οποίων θα γίνει η τελική αξιολόγηση των ενδιαφερομένων, θα ξεκινήσουν την 1η Σεπτεμβρίου.

Βιογραφικά αποστέλλονται έως την 1η Μαρτίου στην επίσημη ιστοσελίδα του φορέα, http://jobs.inra.fr/en


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …