Έχασαν κάθε «τσίπα» απέναντι στις δεσμεύσεις τους στον Ελληνικό λαό!

Και τώρα που κάμφθηκαν και οι τελευταίες, λέμε τώρα, κυβερνητικές αντιστάσεις προς τους δανειστές, που ουσιαστικά ποτέ δεν υπήρξαν, αφού έδωσαν γη και ύδωρ για να διατηρηθούν στην εξουσία, ξεκίνησε ήδη η προσπάθεια να παρουσιαστεί το όλο σκηνικό της κολοτούμπας, ως ωφέλιμες και αναγκαίες κινήσεις των Εθνικών Σωτήρων!

Την αρχή έκανε ο υπουργός με τα βαριά σε περιεχόμενο τραπεζικά βιβλιάρια Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος απόλυτα σίγουρος μας είπε ότι «τα μέτρα αυτά θα ψηφιστούν πολύ εύκολα!»

Φυσικά και θα ψηφιστούν εύκολα, αφού ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουν την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο, δεν έχουν ίχνος από φιλότιμο και γνωρίζουν πολύ καλά το παιχνίδι της κοροιδίας των ψηφοφόρων τους, κάνοντας την κόκκινη ελπίδα, ξεθωριασμένο ροζ, που περικλείεται από φτώχια και δυστυχία.......όχι δική τους..........του Ελληνικού λαού!

Η δήλωση του «ματσωμένου» υπουργού στον ΣΚΑΪ:

«Αν μειωθεί το αφορολόγητο, μπορεί να μειωθεί και ο ΦΠΑ σε κάποιες κατηγορίες βασικών προϊόντων, ή να μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ για κάποιες ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Η κυβέρνηση θα ψηφίσει τα νέα μέτρα χωρίς πρόβλημα λόγω των αντισταθμιστικών μέτρων.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …