Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις συνολικά για 2 θέσεις

Προσκαλεί οσους/ες ενδιαφέρονται να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση δύο (2) θέσεων ειδικών συνεργατών με εξειδίκευση σε τεχνικά θέματα και ιδιαίτερα εκείνα που σχετίζονται με το σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων πολιτικής και περιβαλλοντικής προστασίας, τεχνικών έργων υποδομών, τη διερεύνηση ένταξης έργων σε εθνικά και ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα, την παρακολούθηση της πορείας εξέλιξής τους, τη συνεργασία με φορείς και Υπηρεσίες, που εκτελούν τεχνικά έργα στην περιοχή του, ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων και άπτονται των λειτουργιών και της προοπτικής ανάπτυξής του.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλλουν με την αίτησή τους:

1. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 ότι σε περίπτωση επιλογής τους θα προσκομίσουν όλα τα προβλεπόμενα από την παρ.3 του άρθρου 163 του Ν.3584/07 έγγραφα που πιστοποιούν την κατοχή των γενικών και τυπικών προσόντων διορισμού.

2. Σύντομο περί των ανωτέρω βιογραφικό σημείωμα.

3. Φωτοαντίγραφο των δυο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας.

4. Αντίγραφα τίτλων σπουδών.

5. Έγγραφα που να πιστοποιούν την κατοχή των προσόντων διορισμού όπως αυτά αναφέρονται παραπάνω.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων (Γραφείο Δημάρχου, κα Μεράντζα Παναγιώτα, τηλ. 2659360212), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέχρι και την 21 Φεβρουαρίου 2017.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …