Την επόμενη εβδομάδα η ψήφιση του ν/σ για τους συμβασιούχους

Ολοκληρώθηκε σήμερα με τη β΄ ανάγνωση στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής, η συζήτηση του νομοσχεδίου για τους συμβασιούχους, που εκτός απροόπτου θα συζητηθεί και θα ψηφισθεί από τη Βουλή, σε δύο συνεδριάσεις είτε την Πέμπτη 23/2 και την Τρίτη 28/2 είτε την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29/2.

Το ν/σ του υπουργείου Εσωτερικων με τίτλο «Συμπληρωματικά μέτρα εφαρμογής του Κανονισμού (EE, EΥPATOM) 1141/2014 περί Ευρωπαϊκών Πολιτικών Κομμάτων και Ιδρυμάτων, μέτρα επιτάχυνσης του κυβερνητικού έργου αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις», περιλαμβάνεται την επίμαχη ρύθμιση με το άρθρο 25 για την πληρωμή των δεδουλευμένων των συμβασιούχων.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …