Ζητείται ιατρικό προσωπικό

Τους /τις ενδιαφερόμενους/ες ιατρούς του κλάδου Ε.Σ.Υ., με βαθμό Διευθυντή, καλεί αν υποβάλλουν αιτήσεις για τις ακόλουθες ειδικότητες, ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης:

  1. Πυρηνικής Ιατρικής
  2. Ακτινοδιαγνωστικής
  3. Οφθαλμολογίας
  4. Ορθοπεδικής
  5. Ωτορινολαρυγγολογίας
  6. Χειρουργικής
  7. Αιματολογίας ή Ιατρικής Βιοπαθολογίας ή Παθολογίας

που επιθυμούν να συμμετέχουν εθελοντικά, μετά από κλήρωση, ως μέλη-εισηγητές στα Συμβούλια Προσλήψεων – Κρίσεων Ιατρών με ανοιχτές προκηρύξεις στη διαδικασία πλήρωσης επτά (7) θέσεων με βαθμό Επιμελητή Β, ήτοι:

  1. μίας(1) θέσης, ειδικότητας Πυρηνικής Ιατρικής
  2. μίας (1) θέσης, ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής
  3. μίας (1) θέσεις, ειδικότητας Οφθαλμολογίας
  4. δύο (2) θέσεις, ειδικότητας Ορθοπεδικής
  5. μιας (1) θέσης, ειδικότητας Ωτορινολαρυγγολογίας για επισκέψεις στα Κέντρα Υγείας
  1. μιας (1) θέσης, ειδικότητας Χειρουργικής για επισκέψεις στα Κέντρα Υγείας
  2. μιας (1) θέσης, ειδικότητας Αιματολογίας ή Ιατρικής Βιοπαθολογίας ή Παθολογίας

για το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» και έχουν την ίδια με την κρινόμενη θέση ειδικότητα να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία με τον ορισμό δύο (2) μελών-εισηγητών και των αναπληρωτών τους για κάθε ειδικότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να υποβάλουν αίτηση/δήλωση μέσα στο χρονικό διάστημα των εφτά (7) ημερών, ήτοι από την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017,έως και την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017,αυτοπροσώπως στην έδρα της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, (Αριστοτέλους αρ.16, Θεσσαλονίκη) στον 5ο όροφο, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 07:30 π.μ. έως 15:00μ.μ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Φλώρο, επιμένει ότι ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε με υβριστικά λόγια …