Απολύονται 89 και προσλαμβάνονται 150 νέα άτομα!

Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου, 89 εργαζόμενοι στην Καθαριότητα και το Πράσινο φέρονται να χάνουν τις δουλειές τους, σύμφωνα με το neakriti.gr, το οποίο προσθέτει πως, μάλιστα, ο Δήμος και το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει στην πρόσληψη 150 νέων συμβασιούχων και να απολύσει τους συγκεριμένους.

Πρόκειται για συμβασιούχους οδοκαθαριστές, οδηγούς και συνοδούς απορριμματοφόρων, που έχουν συμπληρώσει, συνολικά, 24 μήνες στην υπηρεσία.

Το συγκινητικό μήνυμα συμβασιούχου, σύμφωνα με το "Epoli.gr":

«…ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ΜΕ 4 ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΗΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΟΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΥΝ ΠΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΥΛΟ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 24ΜΗΝΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 89 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ.

ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΦΟΝΤΗΛΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΡΑΜΑΤΑ – ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ – ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

ΖΗΤΑΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΣΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ.

ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ-ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ »


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Υπόμνημα Ανδρουλάκη στον Άρειο Πάγο για «κόψιμο» των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές

«Η πραγματική ηγεσία του κόμματος ασκείται από τον καταδικασθένα σε ποινή κάθειρξης για ένταξη και …