Σε Εκλογικό Συνέδριο προχωρά το Εργατικό Κέντρο Δράμας

"Εκλογικό Συνέδριο για το Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και από ώρα 10.00 το πρωί, προκήρυξε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Υ.Κ. Δράμας, το οποίο με την ακόλουθη ανακοίνωσή του, προβαίνει στην ενημέρωση των μελών τους:

Για το λόγο αυτό καλούμε τους εκλεγμένους αντιπρόσωπους από τα Σωματεία μέλη του Ε.Υ.Κ. Δράμας να παραβρίσκονται και να συμμετέχουν στις εργασίες του απαραιτήτως.

Θέματα του Συνεδρίου είναι:

  1. Επικύρωση απόφασης Δ.Σ. για αντιπροσώπους Σωματείων
  2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
  3. Ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Υ.Κ. Δράμας και Εξελεγκτικής Επιτροπής
  4. Ψηφοφορία για εκλογή νέων αντιπροσώπων για το τριτοβάθμιο όργανό μας τη Γ.Σ.Ε.Ε.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

Κατά την ημέρα των αρχαιρεσιών θα πρέπει να έχετε απαραιτήτως μαζί σας ταυτότητα και βιβλιάριο ασθενείας. Η λήξη της ψηφοφορίας θα γίνει στις 14.30 το απόγευμα.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν ως υποψήφιοι στις αρχαιρεσίες, καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στη γραμματεία του  Ε.Υ.Κ. Δράμας από την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017 μέχρι την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 και ώρες 10.00 με 13.00 καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες."


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …