Θέσεις συμβασιούχων έργου

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, στο πλαίσιο της πράξης «Δράσεις Τεχνικής Βοήθειας Ι.Κ.Υ.» – Οριζόντια Πράξη που υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του Ε.Π. ΑΝΑΔΕΔΒΜ 2014-2020 με κωδ. MIS 5002899, προσκαλεί οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο (φυσικό πρόσωπο) πτυχιούχο ανώτατης εκπαίδευσης, που διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα της παρούσας πρόσκλησης, να υποβάλλει αίτηση για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου Ιδιωτικού Δικαίου με σκοπό την υλοποίηση εργασιών.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

Στο πλαίσιο υλοποίησης με ίδια μέσα, το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, ως δικαιούχος, ενδιαφέρεται για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου: α) διάρκειας ενός (1) ανθρωπομήνα με έως εννέα (9) φυσικά πρόσωπα, πτυχιούχους ανώτατης εκπαίδευσης για παροχή υπηρεσιών διοικητικής και διαχειριστικής υποστήριξης, και β) διάρκειας δύο (2) ανθρωπομηνών με ένα (1) φυσικό πρόσωπο, πτυχιούχο ανώτατης εκπαίδευσης για παροχή υπηρεσιών διοικητικής και διαχειριστικής υποστήριξης.

Οι ανωτέρω θα παρέχουν διοικητική, διαχειριστική και τεχνική υποστήριξη στα κάτωθι έργα που υλοποίησε το Ι.Κ.Υ. στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» και ειδικότερα στις Πράξεις με κωδ. MIS

1) «Προγράμματα Υποτροφιών ΙΚΥ» (MIS 311542)

2) «Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών με διαδικασία εξατομικευμένης αξιολόγησης – Οριζόντια Πράξη» (MIS 365150)

3) «Πρόγραμμα χορήγησης υποτροφιών ΙΚΥ για Μεταπτυχιακές σπουδές Α΄ – Οριζόντια Πράξη» (MIS 527084).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΥΝΑΨΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ – ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Εξωτερικοί συνεργάτες, Πτυχιούχοι Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμο και αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. πτυχίο του εξωτερικού. Λαμβάνονται επίσης υπόψη τα οριζόμενα στην παρ. 11 του άρθρ. 26 του Π.Δ. 50/2001 όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει.

  • Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 3ετής στη διαχείριση και υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων .
  • Γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Η παρούσα πρόσκληση θα δημοσιευθεί στον δικτυακό τόπο του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών www.iky.gr, στον σχετικό κεντρικό διαδικτυακό τόπο του Κ.Η.Μ.Δ.Η.Σ. δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 38 του Ν. 4412/2016 (Α΄147), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απαραίτητα επί ποινή αποκλεισμού έντυπη αίτηση για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου και ο οποία πρέπει να περιέχει:

  1. Έντυπο Υποβολής Αίτησης (Παράρτημα ΙΙ) και το οποίο επέχει θέση Υπεύθυνης δήλωσης του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986.
  2. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα κατά προτίμηση στα πρότυπα του Ευρωπαϊκού Βιογραφικού (Europass http://europass.cedefop.europa.eu/el/documents/curriculumvitae/templates...)
  1. Αντίγραφα τίτλων σπουδών (πτυχίο, μεταπτυχιακό, πτυχία ξένων γλωσσών κ.α.)
  2. Βεβαιώσεις και στοιχεία που αποδεικνύουν τα απαραίτητα ζητούμενα προσόντα.
  3. Βεβαιώσεις και στοιχεία που αποδεικνύουν τα επιπρόσθετα βαθμολογούμενα προσόντα.
  4. Υπεύθυνη δήλωση σύμφωνα με το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ του παρόντος, στην οποία θα αναφέρεται ότι δεν υπόκεινται σε καμιά από τις κατηγορίες των ενοτήτων 2 και 3 των ΚΟΙΝΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΣΕΙΣ του κεφ. 2 της παρούσας καθώς και ότι (σε περίπτωση που ισχύει) έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις τους ή έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

ΑΠΟΦΑΣΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …