Απολαυστικό πανηγύρι στο διαδίκτυο για τον Ντάισελμπλουμ(ΦΩΤΟ)

Κατά τη διάρκεια της κρίσης του ευρώ, οι χώρες του Βορρά έδειξαν αλληλεγγύη στις χώρες που επηρεάσθηκαν από την κρίση. Ως σοσιαλδημοκράτης, αποδίδω εξαιρετική σημασία στην αλληλεγγύη. Αλλά και αυτοί έχουν υποχρεώσεις. Δεν μπορούν να ξοδεύουν όλα τα χρήματα σε ποτά και γυναίκες και μετά να ζητούν βοήθεια

Αυτή ήταν η ατάκα του προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, που όπως είναι λογικό εξόργισε... τους πάντες στον ευρωπαϊκό Νότο. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέρο Ρέντσι, του είπε να το "βουλώσει" (!) και να παραιτηθεί.

Οι Βρυξέλλες... βράζουν γενικότερα με την δήλωσή του αλλά και με το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται ούτε λίγο δατεθειμένος να ανακαλέσει, ενώ και από ελληνικής πλευράς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, χαρακτήρισε την επίμαχη δήλωση "άστοχη και σεξιστική".

Αγνοώντας τη θεσμική του θέση, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ μίλησε για τον ευρωπαϊκό Νότο με την... αθάνατη λογική του "τσουβαλιάσματος" κι αυτό που συμβαίνει στο Twitter είναι αυτό που του... αξίζει!
Και δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ατελείωτο γλέντι.

Για... άλλα κι άλλα έχει γίνει χαμός στο Twitter στο παρελθόν, συνεπώς δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και σε αυτή την περίπτωση.

Δείτε μερικά από τα χιλιάδες tweets που έχουν αναρτηθεί

 

-Κατ' αρχήν τι όνομα είναι αυτό το Νταισελμπλουμ; Το Βασιλακοδημητρόπουλος είναι πιο εύκολο

-Και οι γυναικες του Νοτου στα ποτα και στις γυναικες τα εχουν φαει Κυριε Νταισελμπλουμ.

-Ακούς Μήτσο?Μέχρι & ο σκουλικαντέρας ο με τα μαλλιά κορδελάκια σε πήρε χαμπάρι & εσύ επιμένεις "Δεν είναι αυτό που νομίζεις"

-Αναθεμάτισε τον Ντάισελμπλουμ ο Μάκης απ το Μπραχαμι και μετα πήγε τη μάνα του στα Πατησια να φιλήσει τα πόδια του Ευφραιμ απο το Βατοπέδι

-Το σχήμα που θα σαρώσει Νταισελμπλουμ

-Φαντασου ποσα μπουκαλια κρασι πρεπει να κατεβαζουν στο eurogroup για να αντεξουν τον Νταισελμπλουμ ρε μαλακα

-Αλλοι ξερουν την Ελλαδα απο τον Παρθενωνα...Αλλοι απο τον μουσακα και το τζατζικι...Ο Νταισελμπλουμ την ξερει απο την μαλαματινα και την Σουλα

-οι δηλωςεις του ειναι το "μαζι τα φάγαμε" του Παγκαλου σε διασκευή..ο καθένας ξερει ποση αληθεια και πόσο ψέμμα κρύβει..

-Ναι κυριε Νταισελμπλουμ...δεν μας ειπατε κατι νεο! Αναρωτιεμαι ομως, εσεις οταν πηγαινετε στο νοτο, που τα τρωτε!😎

-Ο ΕΟΤ στο νεο σποτ για τον τουρισμο θα κυκλοφορισει σποτακι με τον Νταισελμπλουμ να κραταει στο ενα χερι μια ξανθια και στο αλλο μια ρετσινα


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οκτώ άνδρες συνελήφθησαν στη Γαλλία στο πλαίσιο έρευνας για χρηματοδότηση PKK

Οι συλλήψεις έγιναν από την Υποδιεύθυνση κατά της τρομοκρατίας (Sdat) και το OCRGDF (Κεντρικό Γραφείο …