Δ.Καραγεωργόπουλος: "Κατανοώ το πρόβλημά του και...εύχομαι ολόψυχα περαστικά!!!"

"Έχοντας απόλυτο σεβασμό στα θεσμικά όργανα εκπροσώπησης των εμπόρων του Ν. Αχαΐας, θέλω να εκφράσω την ειλικρινή "συμπάθεια" μου στον κ. Ηλία Παυλίδη - Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοπονήσσου και Ν.Δ Ελλάδας. Κατανοώ το πρόβλημά του και...εύχομαι ολόψυχα περαστικά!!!
Θέλει ταλέντο και τεράστιες υποκριτικές ικανότητες για να δείχνει κανείς ειλικρινής, όταν ξεστομίζει τόσες πολλές αναλήθειες σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα.
Οι άνθρωποι που το 2012, πρώτοι άνοιξαν τα καταστήματα τους Κυριακές, ενταφιάζοντας εμπόρους και εμποροϋπαλλήλους, σήμερα γίνονται τιμητές και δημόσιοι κατήγοροι όσων αντιτίθενται στα "κόλπα" και στις κουτοπονηριές τους.
Απειλούν, εκβιάζουν, συκοφαντούν, υβρίζουν, κατά την προσφιλή γι' αυτούς τακτική.
Επιχειρούν να εξάγουν την κρίση στο εσωτερικό τους και σε άλλους φορείς. Δεν θα τους περάσει.
"ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ" είναι το σύνθημα μας και ας το χωνέψουν καλά.
Υ.Γ. Να φροντίσουν κάποιοι να πληρώσουν πρώτα τις οφειλόμενες Κυριακές των προηγούμενων ετών στους εργαζόμενούς τους και μετά...ξαναπιάνουν τις ντουντούκες..."

Δημήτρης Καραγεωργόπουλος: Πρόεδρος Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η Ένωση"


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τουρκία: Οι δηλώσεις για «γενοκτονία των Αρμενίων» διαστρεβλώνουν τα ιστορικά γεγονότα

Το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι οι δηλώσεις είναι αντίθετες με το διεθνές δίκαιο Τη δυσαρέσκειά …