ΔΕΥΑ προχωρά σε 5 προσλήψεις

Ανακοινώνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, η ∆ηµοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουµενίτσας, που εδρεύει στην Ηγουµενίτσα και συγκεκριµένα µε την εξής, υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύµβασης:

  • 3 ∆Ε Υδραυλικών
  • 1 ∆Ε Χειριστής αποφρακτικού οχήµατος 313 ίππων
  • 1 ∆Ε Ηλεκτρολόγος- Συντηρητής Η/Μ Εγκαταστάσεων

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρηµένη από δηµόσια αρχή, είτε ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ∆ηµοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουµενίτσας, Ελευθερίας 7, Τ.Κ. 46100 Ηγουµενίτσα, απευθύνοντάς την στη γραµµατεία υπόψιν κ. Κ. Τσίπη (τηλ. επικοινωνίας: 2665 0 23223).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδροµικώς το εµπρόθεσµο των αιτήσεων κρίνεται µε βάση την ηµεροµηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος µετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Άμεση κατάπαυση πυρός και παρέμβαση ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη  Την άμεση κατάπαυση του πυρός στη …