Ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη των πολιτών προς Δήμους

Διακανονισμό ληξιπροθέσμων χρεών πολιτών προς τους Δήμους προανήγγειλε ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Πάνος Σκουρλέτης.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης στο "Κόκκινο Fm”, το πολυνομοσχέδιο το οποίο αναμένεται την άλλη εβδομάδα στη Βουλή, θα περιλαμβάνει σειρά σημαντικών "ρυθμίσεων για τους αιρετούς αλλά και τους εργαζομένους των ΟΤΑ".

Επίσης θα περιλαμβάνει ρυθμίσεις που θα δίνουν λύσεις σε χρόνια ζητήματα των εργαζομένων που αφορούν στην κατοχύρωση μιας σειράς επιδομάτων και παροχών. Οπως το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας και η χορήγηση Μέσων Ατομικής Προστασίας.

Ο κ. Σκουρλέτης ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα νομοθετηθεί και ρύθμιση για τα "ληξιπρόθεσμα χρέη των πολιτών" προς τους ΟΤΑ και όπως δήλωσε θα είναι μια "ευνοϊκή ρύθμιση με πολλές δόσεις αποπληρωμής".

"Το συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο ετοιμάζεται εδώ και ένα χρόνο και δίνει λύσεις σε σημαντικά θέματα. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει θέμα με τους Θεσμούς, αλλά "μηδένα προ του τέλους μακάριζε”", δήλωσε ο ίδιος.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η ευχή του πρωθυπουργού για την Καθαρά Δευτέρα - Πώς γιόρτασε τα κούλουμα

Επέστρεψε στην Αθήνα από το Κάιρο ο πρωθυπουργός  Στην ύπαιθρο ως είθισται αυτήν την ημέρα, …