Ξεκίνησαν οι προσλήψεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις

Έγκριση πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου (οµαδάρχες – κοινοτάρχες ) για την κάλυψη των αναγκών της ∆/νσης Κοινωνικής Προστασίας για τη ∆ηµοτική κατασκήνωση», από το Δ. Νέας Ιωνίας, που  ανακοινώνει την στελέχωση της ∆ηµοτικής Κατασκήνωσης στο Αλεποχώρι Αττικής, µε την πρόσληψη Οµαδαρχών και Κοινοταρχών, οι οποίοι θα απασχοληθούν για τέσσερις (4) κατασκηνωτικές περιόδους των δεκατριών (13) ηµερών για χρονικό διάστηµα µικρότερο των τριών (3) µηνών.

Ειδικότερα:

"Με το υπ΄ αριθµ. 2472/9-2-2017 (ορθή επανάληψη) έγγραφο της ∆ιεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας µας γνωστοποιήθηκε ότι η λειτουργία της κατασκήνωσης για το έτος 2017 θα γίνει σε τέσσερις περιόδους των δέκα τριών (13) ηµερών η κάθε µία και υπάρχει η ανάγκη πρόσληψης οµαδαρχών και κοινοταρχών για την εύρυθµη λειτουργία της. Συγκεκριµένα τριάντα (30) οµαδαρχών και έξι (6) κοινοταρχών για κάθε µία από τις τρεις περιόδους που αφορούν φιλοξενία 2 παιδιών καθώς και τρεις (3) κοινοτάρχες για την τέταρτη περίοδο που αφορά στη φιλοξενία µελών των Κ.Α.Π.Η.

Προκειµένου να λειτουργήσει σωστά η κατασκήνωση θα πρέπει να προσληφθούν παράλληλα µε το προσωπικό και στελέχη που έχουν παιδεία, γνώση και κατασκηνωτική εµπειρία για τη διαρκή επιτήρηση και συνοδεία των παιδιών. Το προσωπικό αυτό πρέπει να είναι απόφοιτοι ή φοιτητές των Α.Ε.Ι.- Τ.Ε.Ι. ή σπουδαστές ή απόφοιτοι Λυκείου και ελλείψει αυτών µαθητές Λυκείου ή απόφοιτοι-µαθητές Γ΄ Γυµνασίου.

Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει από τις υπηρεσίες του ∆ήµου, ύστερα από σχετική ανακοίνωση και µετά από συνέντευξη ενώπιον επιτροπής που θα ορισθεί µε απόφαση ∆ηµάρχου. Κατά την διάρκεια των τεσσάρων κατασκηνωτικών περιόδων, σε όλα τα ανωτέρω στελέχη θα παρέχεται σίτιση και διαµονή σε οικήµατα στις εγκαταστάσεις της παιδικής κατασκήνωσης, η δε αποζηµίωση τους, για την κοινωνική και εκπαιδευτική προσφορά στους κατασκηνωτές θα καθορισθεί µε Κοινή Υπουργική Απόφαση Υπουργών Εσωτερικών. και Οικονοµικών."

ΑΠΟΦΑΣΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την εσωτερική τους δυσπιστία

Αφού εξέφρασε την εμπιστοσύνη του ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει για την …