Στοιχεία για τους απλήρωτους συμβασιούχους στην καθαριότητα ζητά το ΥΠΕΣ

Το υπουργείο Εσωτερικών καλεί τους δήμους της χώρας μέχρι τη Δευτέρα να αποστείλουν στοιχεία για   τυχόν καθυστερήσεις που υπάρχουν στην καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών σε εργαζόμενούς τους, οι οποίοι απασχολούνται στον τομέα καθαριότητας με παράταση των συμβάσεων εργασίας μέχρι το τέλος του χρόνου.

Τα στοιχεία, όπως αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών, ζητούνται με αφορμή σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτίνας Θ. Μεγαλοοικονόμου.

Σημειώνεται ότι για την παροχή των στοιχείων καταρτίστηκε από το υπουργείο πρότυπος πίνακας, ο οποίος πρέπει να συμπληρωθεί μόνο από τους δήμους για τους οποίους συντρέχει η ανωτέρω περίπτωση και να τον αναρτήσουν  στον ειδικό διαδικτυακό τόπο συλλογής των στοιχείων που αφορούν θέματα του προσωπικού Τ.Α. του υπουργείου https://aftodioikisi.ypes.gr.

Ο προς συμπλήρωση πρότυπος πίνακας θα πρέπει να αντληθεί από κάθε φορέα μόνο από τους κάτωθι διαδικτυακούς τόπους και όχι από άλλους προς αποφυγή τυχόν αλλοίωσής του :

  •  ιστοσελίδα του ΥΠΕΣ (θέση Υπουργείο/Έγγραφα, http://www.ypes.gr/el/Ministry/eggrafa/ )
  • ειδικός διαδικτυακός τόπος του ΥΠΕΣ που αφορά στο προσωπικό Τ.Α. (θέση Προσωπικό Τοπικής Αυτοδιοίκησης/Άντληση Αρχείων: https://aftodioikisi.ypes.gr )

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …