Θέσεις 4 ατόμων σε Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την υλοποίηση του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Ξένιος Ζευς, Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου Δήμου Νέας Σμύρνης» που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» με κωδικό ΟΠΣ 5003594, ανακοινώνει η ΑμΚΕ «Ξένιος Ζευς».

Ειδικότητες:

  • 1 ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικός Λειτουργός
  • 1 ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό
  • 1 ΔΕ Μάγειρας
  • 1 ΥΕ Βοηθός Μάγειρα

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δεκαπέντε (15) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά)., είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά, στη διεύθυνση:

  • Ταχυδρομική Θυρίδα 18762, ΤΚ 11603 Ταχυδρομείο Ηλία Ηλιού (απευθύνοντάς την στην ΑμΚΕ «Ξένιος Ζευς» τηλ. επικοινωνίας: 210-9022010 εσωτ. 2, ημέρες Τετάρτη με Παρασκευή 10:00 έως 12:00, κα Γαμπιέρη – κος Αγγινάρης).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία άφιξης του φακέλου στη θυρίδα. Μετά το πέρας των 15 ημερών οι αιτήσεις δεν θα γίνονται αποδεκτές. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ).

Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αναδρομικά το επίδομα μητρότητας σε μη μισθωτές μητέρες. Προθεσμία αιτήσεων

Άνοιξε η πλατφόρμα για την καταβολή του επιδόματος μητρότητας και σε μη μισθωτές, δηλαδή σε …