Δ. Καραγεωργόπουλος: Κόλπα και κουτοπονηριές των Εμπορικών Συλλόγων Αχαίας

Προ των ευθυνών τους θέτει, τον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας, του Συλλόγους Αιγιάλειας και Δύμης καθώς και την Ομοσπονδία Πελοποννήσου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η Ένωση» Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, σχετικά με το ζήτημα της αλλαγής της στάσης τους στις ενδιάμεσες εκπτώσεις και στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε μιλώντας στο «Ράδιο Γάμμα», η εξέλιξη των γεγονότων έριξε τις μάσκες, καλώντας τον τοπικό εμπορικό κόσμο, αντί να επιτίθεται αναίτια να αναλογιστεί τις ευθύνες του από την στάση του απέναντι στους εμπορουπαλλήλους, τους οποίους σε πολλές περιπτώσεις έχουν απλήρωτους, για τις Κυριακές που εργάστηκαν.....


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε δημόσια διαβούλευση ο «μεγάλος αδελφός» στις μεταφορές

Το προσχέδιο διαχωρίζεται σε δύο κατηγορίες - Για την ψηφιακή παρακολούθηση της διακίνησης των αγαθών …