ΔΩΡΕΑΝ ειδικά κουπόνια εισόδου για γυναίκες και παιδιά(ΦΩΤΟ)

Αναφορικά με την έκδοση ειδικών κουπονιών δωρεάν εισόδου για γυναίκες και παιδιά έως 12 ετών, στους εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες των «κοκκινόμαυρων», από την Παναχαϊκή Συμμαχία ανακοινώνονται τα εξής:

Τα ειδικά κουπόνια δωρεάν εισόδου θα μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί τις επόμενες ημέρες με τους εξής τρόπους:

Α) Έξω από το γήπεδο της Παναχαϊκής κατά τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων της ομάδας.

Β) Μέσα από τις σελίδες των τοπικών εφημερίδων.

Γ) Από τα εξής καταστήματα: Κελλάρι (Μαιζώνος & Φιλοποίμενος), Μπακάλικον Παππού (Αγίου Νικολάου 54), Ελαστικά Λαμπρόπουλος (οδός Κανελλοπούλου) και στα Γραφεία της Παναχαϊκής Συμμαχίας Πατρέως 13-15 (ώρες 10 πρωί - 2 μεσημέρι & 5 απόγευμα – 9 βράδυ)

Δ) Με εκτύπωση μέσα από την επίσημη σελίδα της Παναχαϊκής Συμμαχίας στο facebook

Υπενθυμίζουμε ότι τα ειδικά κουπόνια εισόδου εξυπηρετούν μόνο ανάγκες σωστής καταμέτρησης στην είσοδο των φιλάθλων προκειμένου έτσι να εξαχθούν χρήσιμα οργανωτικά συμπεράσματα που θα βοηθήσουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών στο μέλλον.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …