Τραυματίστηκε ποδοσφαιριστής από εκρήξεις!(VIDEO&ΦΩΤΟ)

 

Τρεις εκρήξεις δίπλα από το λεωφορείο της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Μπορούσια Ντόρτμουντ σημειώθηκαν το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση με τη Μονακό, για το Champions League.

Το λεωφορείο που μετέφερε την γερμανική αποστολή είχε διανύσει μία απόσταση 10 λεπτών στη διαδρομή του για το γήπεδο, πριν σημειωθούν οι εκρήξεις, στην οδό Wittbräucker.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έκρηξη έσπασαν τα τζάμια του λεωφορείου. Από τα θραύσματα τραυματίστηκε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Μαρκ Μπάρτρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία σε συνεννόηση με τη διοργανώτρια αρχή (UEFA), εξέτασε ευθύς εξ αρχής το ενδεχόμενο να αναβληθεί ο αγώνας, καθώς οι ποδοσφαιριστές της γερμανικής ομάδας ήταν σοκαρισμένοι.

. Ειδικότερα, λίγο μετά την αναχώρηση της αποστολής από το ξενοδοχείο υπήρξε μεγάλη έκρηξη κοντά στο πούλμαν με συνέπεια τον ελαφρύ τραυματισμό του Μπάρτρα. Μάλιστα, ο παίκτης της Ντόρτμουντ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Οι εκρήξεις προκάλεσαν υλικές ζημιές στο λεωφορείο και από τα θραύσματα προήλθε ο τραυματισμός. Η αστυνομία έβαλε... φρένο στα σενάρια περί τρομοκρατικής επίθεσης και οι έρευνες συνεχίζονται. Η UEFA για να διευκολύνει το έργο των Αρχών αποφάσισε την αναβολή του ματς, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο στις 19.45.

Οι πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει η Bild αναφέρουν ότι ο τραυματίας είναι ο Μάρκ Μπάρτρα και διεκομίσθη στο νοσοκομείο. Το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει ότι το πούλμαν της ομάδας του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έχει υποστεί πολλές ζημιές, καθώς έσπασαν πολλά παράθυρα. Όπως ανακοίνωσε η Ντόρτμουντ, αποφασίστηκε να μη διεξαχθεί σήμερα ο αγώνας, αλλά αύριο Τετάρτη.

Η έκρηξη έχει γίνει εκτός του πούλμαν και όπως σημειώνει η γερμανική αστυνομία έσκασαν οι τροχοί του λεωφορείου.

Η Ντόρτμουντ έχει επιβεβαιώσει την έκρηξη και τον τραυματισμό, όχι όμως και το όνομα του  Μπάρτρα. Η γερμανική ομάδα σημειώνει ότι όλοι είναι ασφαλείς και πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στο γήπεδο.

"Οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος και για το στάδιο. Παρακαλούμε να μείνετε ήρεμοι και είμαστε σε συνομιλίες με τους ιθύνοντες στο στάδιο" γράφει σε ανάρτησή της η Ντόρτμουντ! Ο αμυντικός της ομάδας έχει τραυματιστεί στο χέρι όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Mάχη το καλοκαίρι

Ο κος Κικίλιας επεσήμανε μεταξύ άλλων πως μέσα σε 9 μήνες προκηρύχθηκαν διαγωνισμοί ύψους 1,5 …