Απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβολής του ΕΦΑ

Οι δύο αποφάσεις με τις λεπτομέρειες για την υποβολή του Ειδικού Φόρου Ακινήτων, δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ.....Η δήλωση υποβάλλεται έως την 20η Μαΐου, σύμφωνα με την παράγραφο 6 του άρθρου 17 του ν.3091/2002.

Η 20η Μαΐου για το έτος 2017 συμπίπτει με ημέρα αργίας (σ.σ. Σάββατο) όποτε η καταληκτική ημερομηνία μεταφέρεται στις 22 Μαΐου 2017.

Η αρχική δήλωση ειδικού φόρου επί ακινήτων υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου από το υπόχρεο νομικό πρόσωπο ή νομική οντότητα, όπως αυτά ορίζονται στην παράγραφο 3 του άρθρου 17 του ν. 3091/2002, το οποίο απαιτείται να είναι ενεργός χρήστης των υπηρεσιών του Taxisnet.

Οι τροποποιητικές δηλώσεις ειδικού φόρου επί ακινήτων υποβάλλονται χειρόγραφα στον αρμόδιο Προϊστάμενο Δ.Ο.Υ. με υποχρεωτική συνυποβολή των απαιτούμενων κατά περίπτωση δικαιολογητικών.

Πολ 1056 1059 2017

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [286.86 KB]

ΕΦΑ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [84.33 KB]


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας

"Όχι" ψήφισαν οι 158 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς - …