Επείγον σήμα της ΕΜΥ για χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο

Σε επιφυλακή τέθηκαν οι δήμοι και οι περιφέρειες της χώρας μετά το έκτακτο σήμα της ΕΜΥ, για απότομη επιδείνωση των καιρικών φαινομένων, με καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις, που θα συνοδεύεται από κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας.

Ειδικότερα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) για αύριο Σάββατο 22 Απριλίου, με έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης που εξέδωσε, προβλέπει ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες υπάρχει πιθανότητα τοπικά να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις για τα νότια της χώρας.

Από την πρόσκαιρη επιδείνωση αναλυτικότερα θα επηρεαστούν η Πελοπόννησος, η Κρήτη, οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν η Ανατολική Στερεά.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ από το βράδυ προβλέπεται σταδιακή βελτίωση αρχικά από τη Δυτική Ελλάδα με τη θερμοκρασία την Κυριακή να παρουσιάζει σταδιακή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …