Παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης 2016 για την Εκπαίδευση

Το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ παρουσιάζει την Ετήσια Έκθεση 2016 για την Εκπαίδευση με θέμα «Τα βασικά μεγέθη της εκπαίδευσης: η ελληνική πρωτοβάθμια & δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Μέρος Β: το εθνικό πλαίσιο αναφοράς», την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Ακροπόλεως (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Αθήνα).

Σε συνέχεια της καινοτόμου –για τα εκπαιδευτικά δεδομένα στην Ελλάδα– ερευνητικής προσπάθειας που ξεκίνησε το ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ το 2004, επιχειρείται η αποτύπωση και ποιοτική ανάλυση των βασικών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων και των δεικτών «εισροών» και «εκροών» της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας μας.

Μετά την παρουσίαση των ερευνητικών αποτελεσμάτων και των αντίστοιχων προτάσεων πολιτικής του  ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις-παρεμβάσεις του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστα Γαβρόγλου και της Βουλευτού Επικρατείας – Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ κας Νίκης Κεραμέως.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης θα διεξαχθεί συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με τη συμμετοχή της κας Μαριέττας Γιαννάκου, π. Υπουργού – π. Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, του κ. Νίκου Φίλη, π. Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, και του κ. Σπύρου Γεωργάτου, Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (πρώην ΕΣΥΠ) με τη δυνατότητα συμμετοχής και παρεμβάσεων των παριστάμενων.

ΕΔΩ Η ΕΡΕΥΝΑ

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [257.01 KB]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [537.22 KB]


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …