Πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ

Το ΑΣΕΠ ενημερώνει τους ενδιαφέρουνους ότι μπορούν να εισέλθουν στους λογαριασμό τους με τους κωδικούς Τaxisnet, ακόμη και στην περίπτωση απώλειας των κωδικών πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Α.Σ.Ε.Π. και του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email) ή αν δεν θυμάστε ποιο email έχουν δηλώσει.

Ειδικότερα:

"Αγαπητέ/-η κύριε/-α,

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να εισέλθετε στο λογαριασμό σας με τους κωδικούς Τaxisnet, ακόμη και στην περίπτωση απώλειας των κωδικών πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Α.Σ.Ε.Π. και του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (email) ή αν δεν θυμάστε ποιο email έχετε δηλώσει, στη διαδρομή:

Είσοδος Μέλους > Συνδεθείτε μέσω ΓΓΠΣ

Σε περίπτωση που δεν έχετε εκδώσει κωδικούς, μπορείτε άμεσα στον σύνδεσμο:

https://www1.gsis.gr/registration/chooseRegistrationType.htm

Η διαδικασία απόκτησης κωδικών Taxisnet είναι απλή και ολοκληρώνεται σε οποιαδήποτε Δ.Ο.Υ.

Δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις και ακολουθείστε τις οδηγίες που δίνονται στην ερώτηση 3 με τίτλο «Ποια είναι η διαδικασία εγγραφής νέου χρήστη;», στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.gsis.gr/gsis/info/gsis_site/Help/FAQsPages/FAQs_pistopoihsh_genikes.html"


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

EE: Η Επιτροπή χρηματοδοτεί καινοτόμες ιδέες για τη μείωση της μακροχρόνιας ανεργίας

Η προκήρυξη προσκλήσεων υποβολής προτάσεων για την επίτευξη αυτού του σκοπού ανακοινώθηκε στο πρόσφατο σχέδιο …