Ο δρόμος «Συγγνώμη»!!!

Ανοικτή επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη απευθύνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Αχαΐας Γιώργος Κοτοπούλης, για την ολοκλήρωση της Πατρών – Κορίνθου. Με αφορμή το γεγονός ότι κατά τη φετινή έξοδο του Πάσχα δεν υπήρξαν θύματα από τροχαία στο δρόμο, ο κ. Κοτοπούλης, ζητά ένα τμήμα το δρόμου να ονομαστεί «συγγνώμη» προς τα θύματα των προηγούμενων ετών.

Η επιστολή:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Σκοπός της παρούσας είναι να μοιραστούμε μαζί σας κάποιες σκέψεις με αφορμή την παράδοση του οδικού άξονα Πατρών Κορίνθου, τμήματος της Ολυμπίας Οδού. Ένα τμήμα του δρόμου στο οποίο όλα αυτά τα χρόνια χάθηκαν άδικα και βίαια εκατοντάδες άνθρωποι.

Έχω την βαθιά πεποίθηση, ως εκπρόσωπος ενός από τους πολυπληθέστερους κλάδους, του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Αχαΐας, αλλά κυρίως ως άνθρωπος ότι πρέπει να αποτίσουμε φόρο τιμής σε όλες αυτές τις αδικοχαμένες ψυχές ονοματοδοτώντας κάποιο τμήμα του δρόμου ως “ΣΥΓΓΝΩΜΗ”.
Πιστεύουμε ότι είναι το ελάχιστο που μπορεί κανείς να κάνει για τους συνανθρώπους μας αυτούς, για τις οικογένειές τους που έμειναν πίσω να θρηνούν, για τους γονείς που δε θα ξαναδούν ποτέ τα παιδιά τους, στα παιδιά που έμειναν χωρίς τους γονείς τους, στις οικογένειες που ξεκληρίστηκαν, στους συνανθρώπους μας που έχουν βγει από αυτόν τον δρόμο καρμανιόλα με αναπηρία και δεν θα έχουν ποτέ ξανά μια φυσιολογική ζωή.

Με αφορμή λοιπόν, ότι φέτος το Πάσχα που παραδόθηκε ο δρόμος σε όλο του το εύρος ήταν και η πρώτη χρόνια μεγάλης εξόδου και κίνησης που δεν θρηνήσαμε θύματα. Αυτό αποδεικνύει το τεράστιο χρέος απέναντι σε όλους όσοι χάθηκαν τα προηγούμενα χρόνια άδικα.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …