Ενδιάμεσες εκπτώσεις άνοιξης και λειτουργία της αγοράς Κυριακή

 

Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις ενώ την , τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν ανοικτά (υπενθυμίζεται πως το μέτρο είναι

Προαιρετικό μεν σε ισχύ δε από την Κυριακή 7 Μαΐου, για το μέτρο των ενδιάμεσων εκπτώσεων, με την μείωση των τιμών νε είναι ιδιαίτερα μικρή, αφού δεν πρόκειται για τις κανονικές εκπτώσεις.

Ωστόσο σε πολλές περιοχές οι ενδιάμεσες εκπτώσεις, μετά από υπογραφή των περιφερειών και σε συνεργασίας με τους εμπόρους, έχουν αλλάξει ημερομηνίες, ώστε να μην συμπίπτουν με αυτές των πολυκαταστημάτων, που θα είναι την ημερομηνία που σας προαναφέραμε.

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης, όπως διευκρινίζει ο ΕΣΘ.

Το ζητούμενο όμως και σε αυτή την περίπτωση είναι ότι θα κληθούν οι εμπορουπάλληλοι με απειλές σε πολλές περιπτώσεις να προσέλθουν στην εργασία τους την Κυριακή 7 Μαΐου, που η αγορά σύμφωνα με το νόμο θα είναι ανοικτή.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΕΝΦΙΑ: Λήγει η προθεσμία για όσους θέλουν ολόκληρη επιστροφή φόρου

Ο φετινός ΕΝΦΙΑ εξοφλείται σε 11 μηνιαίες δόσεις, εκ των οποίων η πρώτη έως το …