Ενημερωθείτε για την αξία των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας

Η μία μετά την άλλη οι τράπεζες αρχίζουν να περιλαμβάνουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες τους την εφαρμογή για την ενημέρωση των πελατών τους σχετικά με το ύψος και την αξία των ηλεκτρονικών πληρωμών που πραγματοποιούν.

Την ίδια ώρα αναμένεται η ενεργοποίηση ανάλογης ηλεκτρονικής εφαρμογής και στο Taxis, ώστε να είναι ευκολότερη η πρόσβαση των φορολογουμένων.

Στις δυνατότητες που δίνουν οι τράπεζες που έχουν ήδη εντάξει τη συγκεκριμένη υπηρεσία στο σύστημά τους ή πρόκειται να το πράξουν το επόμενο διάστημα, οι πελάτες θα μπορούν να έχουν μια ικανοποιητική εικόνα για τις συναλλαγές τους, αν και δεν θα είναι πλήρης, δεδομένου ότι κάθε τράπεζα έχει στοιχεία μόνο για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του δικού της δικτύου.

Μάλιστα το eisodima.gr προσθέτει πως εκτός από την πληροφορία «καλύπτεται ή δεν καλύπτεται το αφορολόγητο» σχηματίζεται και μια πρώτη εικόνα για τη δαπάνη στα σούπερ μάρκετ, στα πρατήρια καυσίμων, στα εμπορικά καταστήματα κλπ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα Πέμπτη 25.4.2024 και Παρασκευή 26.4.2024

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής λαμπαδηδρομίας στο πλαίσιο των XXXIII Ολυμπιακών Αγώνων «ΠΑΡΙΣΙ 2024» την 25 και 26-4-2024 …