Ξανά επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κίνα

Επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Κίνας, Πεκίνο, θα πραγματοποιήσει στις 14 και 15 Μαΐου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σε δηλώσεις του μετά από τη συνάντησή του με τον Κινέζο ομόλογό του Γουάνγκ Γι.

Η διμερής συνάντηση των ΥΠΕΞ Ελλάδας και Κίνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Αθήνα, με την ευκαιρία του Φόρουμ Αρχαίων Πολιτισμών.

Σύμφωνα με τον κ. Κοτζιά, -ο οποίος θα συνοδεύσει τον κ. Τσίπρα στο Πεκίνο- στο επίκεντρο της συνάντησής του με τον Κινέζο ΥΠΕΞ βρέθηκε μεταξύ άλλων «η σημασία που έχει το λιμάνι του Πειραιά και οι επενδύσεις της Cosco». Παράλληλα, συζητήθηκαν τα μορφωτικά, ερευνητικά και εκπαιδευτικά σχέδια συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και η ανάγκη ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των σχέσεών της με την Κίνα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τι αλλάζει στο δικαίωμα αλλαγής Προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 39, 42, 15, 18 ΚΑΙ …