Πρωτοφανές περιστατικό σε βάρος εργαζόμενου της καθαριότητας

Ευτυχώς δεν βρήκε στόχο η σφαίρα κατά οδηγού απορριμματοφόρου οχήματος, από άγνωστο, το απόγευμα της Δευτέρας, περίπου στις 19:30, στη συμβολή των οδών Πελοποννήσου και Επτανήσου στην Αργυρούπολη, κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Ο οδηγός βγήκε αλώβητος από το σταματημένο όχημα του δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης και σοκαρισμένος περιέγραψε το περιστατικό στους αστυνομικούς.

Κατά την περιγραφή, ο υπάλληλος καθαριότητας πρόλαβε να ακούσει μόνον το δυνατό κρότο του αεροβόλου, ενώ στη συνέχεια είδε το τζάμι του παραθύρου να αποκτά μία τρύπα και γρήγορα να γίνεται κομμάτια.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, άγνωστος πυροβόλησε με δυνατό αεροβόλο όπλο στο παράθυρο του οδηγού θρυμματίζοντας το τζάμι.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρεμβάσεις για την ανάπτυξη - Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και γυναικεία απασχόληση

Το χαμηλό ποσοστό απασχόλησης των γυναικών στην αγορά εργασίας επισημαίνεται σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις …