Βόμβα στον Σκλαβενίτη: Λουκέτο σε 38 καταστήματα!

Ανησυχία επικρατεί σε προμηθευτές, προσωπικό και ανταγωνιστές το μεγάλο deal, μεταξύ Σκλαβενίτη και Μαρινόπουλο, σχετικλα με την ευημερία των καταστημάτων και την αποπληρωμή των προμηθευτών σε συνδυασμό με το αν θα υπάρχει ρευστότητα για τις μισθοδοσίες των εργαζομένων χωρίς, περικοπές.

Μάλιστα το "supermarketnews", αναρωτιέται "Η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο. Θα πετύχει άραγε το πείραμα; Θα πληρωθούν οι προμηθευτές; ή ο Σκλαβενίτης θα καρπωθεί όλη την υπεραξία του χωρίς να ρισκάρει τίποτα; Γιατί από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής ο μόνος κερδισμένος είναι ο Σκλαβενίτης."

Την ίδια ώρα τα πρώτα αρνητικά μηνύματα γίνονται πράξη, καθώς σύμφωνα με το "pieriki.blogspot.gr", κατέβασαν ρολά 38 καταστήματα της εταιρείας «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη» (πρώην Μαρινόπουλος).

Πρόκειται ειδικότερα για 16 καταστήματα στην Β. Ελλάδα, 15 καταστήματα στον Νομό Αττικής και 7 καταστήματα στην Νότια Ελλάδα.

Οι εργαζόμενοι θα μεταφερθούν σε άλλα καταστήματα όσο το δυνατόν πλησιέστερα του τόπου κατοικίας τους, μέχρι να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία.

Για το γεγονός εξέδωσε ανακοίνωση το Σωματείο Εργαζομένων της εταιρείας Σκλαβενίτης, στην οποία τονίζεται:

«Τέλος σας προτρέπουμε να ζητάτε και να λαμβάνετε επίσημη ενημέρωση από το Σωματείο ώστε να μην πέφτετε θύματα παραπληροφόρησης απο συγκεκριμένα κέντρα».

Επίσης από 1η Απριλίου ξεκίνησε και η παροχή έκπτωσης 5% στους εργαζομένους των «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης» η οποία παρέχεται πλέον σε όλους.

Να σημειωθεί ότι το δίκτυο των καταστημάτων Ελληνικές Υπεραγορές θα καλύπτει το σύνολο της ελληνικής επικράτειας με 383 καταστήματα όλων των τύπων.

Συνολικά πλέον το δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου Σκλαβενίτη, το οποίο θα τριπλασιαστεί, θα αριθμεί 544 καταστήματα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …