Κυπελλούχος Ελλάδας 2017 ο ΠΑΟΚ(VIDEO)

Ο Δικέφαλος του Βορρά έπειτα από 14 χρόνια επέστρεψε στα τρόπαια, επικρατώντας της Ένωσης με το γκολ οφσάιντ του Πέδρο Ενρίκε στο 81ο λεπτό του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 την ΑΕΚ και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας

Τουλάχιστον επικρατεί ηρεμία στο γήπεδο αυτή την στιγμή και δεν έχει ξεφύγει καθόλου η κατάσταση στην εξέδρα.
Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν έξαλλος με τον βοηθό για την απόφασή του στην φάση του δεύτερου γκολ. Χειροκροτά ειρωνικά τους διαιτητές ο Ισπανός προπονητής.

Ο Πέδρο Ενρίκε έπιασε την κεφαλιά μετά την σέντρα του Μπίσεσβαρ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 του ΠΑΟΚ, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και το τέρμα δεν έπρεπε να μετρήσει. Ο βοηθός είχε καλή θέση, αλλά δεν σήκωσε το σημαιάκι του, αν και ο σκόρερ ήταν ένα μέτρο οφσάιντ.

τέρματα άνοιξε ο ΠΑΟΚ στο 24' με το γκολ του  Μπίσεσβαρ

Ένωση ισοφάρισε 1-1 μέσα σε ένα δίλεπτο, όταν ο Χριστοδουλόπουλος έκανε το μακρινό σουτ με το δεξί, ο Γλύκος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια και αυτή κατέληξε στο βάθος της εστίας του. Τραγικό λάθος από τον διεθνή Έλληνα πορτιέρε του "Δικεφάλου του Βορρά".


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …