Και επεισόδια στο τέλος της πορείας στην Αθήνα από κουκουλοφόρους(VIDEO)

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Aθήνας στο περιθώριο της μεγάλης απεργιακής κινητοποιησης ενάντια στο τέταρτο μνημόνιο. Η ένταση σημειώθηκε στο Σύνταγμα κατά την πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Συγκεκριμένα, μία ομάδα κουκουλοφόρων έφτασε στην πλατεία Συντάγματος και επιτέθηκε με ρόπαλα, σφυριά και πέτρες σε διμοιρία των ΜΑΤ κοντά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών

Νωρίτερα ένταση προκάλεσε μία ομάδα αντιεξουσιαστών στην Ομόνοια κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας. Οι αντιεξουσιαστές που βρίσκονταν στην ουρά της πορείας πέταξαν πέτρες εναντίον γνωστού φούρνου προκαλώντας φθορές στην τζαμαρία.

Στη συνέχεια και ενώ μέσω της οδού Σταδίου είχαν φτάσει στην πλατεία Κλαυθμώνος προκάλεσαν υλικές ζημιές σε βαν της ΕΡΤ, ενώ έσπασαν και άλλες βιτρίνες στην πορεία τους προς τη Βουλή, χωρίς, ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Άμεση κατάπαυση πυρός και παρέμβαση ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη  Την άμεση κατάπαυση του πυρός στη …