Αμαύρωσαν την ειρηνική πορεία-Επεισόδια στη Βουλή(VIDEO)

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο Σύνταγμα, έξω από τη Βουλή, όταν ομάδα ακτιβιστών, φορώντας μαύρες μπλούζες με το σύνθημα "Φρουρά Φρουρά" (από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, εντός της Βουλής με τη Χρυσή Αυγή), προσπάθησαν να ανέβουν στον προαύλιο χώρο της Βουλής και έβαλαν φωτιά σε φυλάκιο Εύζωνα, στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Αυτό ήταν....Η ειρηνική διαδήλωση, έξω από τη Βουλή, κατά των μέτρων που ψηφίζονται απόψε με το πολυνομοσχέδιο, αμαυρώθηκε!

Οι αστυνομικοί επενέβησαν εμποδίζοντας τους το δρόμο. Την ίδια στιγμή, κουκουλοφόροι με μολότωφ, ρόπαλια και στυλιάρια αποσπάστηκαν από το κύριο σώμα της διαδήλωσης και άρχισαν να χτυπούν αδιακρίτως.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους απωθήσουν, με αποτέλεσμα να γενικευτούν οι ταραχές. Οι κουκουλοφόροι μπήκαν μέσα στο πλήθος του κόσμου, προσπαθώντας να διασπάσουν τις αστυνομικές δυνάμεις.

Επί ώρα τα καπνογόνα και οι μολότωφ έπεφταν βροχή στην πλατεία Συντάγματος ενώ η αστυνομία είχε αποκλείσει τους δρόμους γύρω από το κέντρο. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν μπροστά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

"Διέλυσαν μια αξιοπρεπή συγκέντρωση χιλιάδων διαδηλωτών σε μόλις 10 λεπτά, όπως κατέγραψε συμμετέχοντας στην πορεία", ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων "Η Ένωση" Δημήτρης Καραγεωργόπουλος.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Jumbo: Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ οι πωλήσεις

Αύξηση στις πωλήσεις και στα καθαρά κέρδη που έφτασαν τα 303 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η …