Ανοιχτή γραμμή ψυχολογικής στήριξης για τους μαθητές

Στη λειτουργία ανοιχτής τηλεφωνικής γραμμής, μέσω της οποίας ειδικοί ψυχικής υγείας θα βοηθούν τους μαθητές στη διαχείριση του άγχους, που βιώνουν κατά την περίοδο των Πανελληνίων Εξετάσεων, δημιούργησαν η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης.

Η γραμμή θα είναι ανοιχτή από τις 5 μέχρι τις 15 Ιουνίου, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ και οι αριθμοί είναι:

  • 2813 404469
  • 2813 404470.

Η Υγειονομική Περιφέρεια και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης υλοποιούν, με αυτή τη δράση τους, ένα οραματικό σχέδιο για την υποστήριξη των μαθητών που δίνουν φέτος Πανελλήνιες, ενεργοποιώντας ομάδα Ειδικών Επιστημόνων Ψυχικής Υγείας, οι οποίοι θα είναι μαζί τους για να τους ακούσουν και να τους βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του άγχους τους, στους αριθμούς τηλεφώνου, κατά τις ημέρες και ώρες που προαναφέρονται.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Ψηφίστηκαν φορολογικός κώδικας και τροπολογία για το «καλάθι του νονού»

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν ΝΔ, και ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά και Πλεύση …