Lifeguard watching swimming pool

Εκπαίδευση Εποπτών Ασφάλειας-Ναυαγοσωστών πισίνας

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διοργανώνει τη διεξαγωγή Προγράμματος Εκπαίδευσης Εποπτών Ασφάλειας Κολυμβητικών Δεξαμενών (Ναυαγοσωστών πισίνας), στην Πάτρα.

Η Εκπαίδευση θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου "Α. Πεπανός" και την αίθουσα διδασκαλίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Πάτρα, και θα έχει διάρκεια 30 ώρες (θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα). Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες ηλικίας από 18 και άνω.

Το Πρόγραμμα θα διεξαχθεί σύμφωνα με το παρακάτω χρονοδιάγραμμα:

  • Θεωρητική και Πρακτική Εκπαίδευση (Αίθουσα διδασκαλίας)

Δευτέρα έως και Σάββατο, 22 - 27 Μαΐου 2017 | Ώρες: 09:00 - 13:00

  • Πρακτική Εκπαίδευση (Κολυμβητήριο)

Τρίτη - Τετάρτη - Παρασκευή, 23 - 24 - 26 Μαΐου 2017 | Ώρες: 14:00 - 16:00

Οι συμμετέχοντες κατόπιν εξετάσεων θα λάβουν πιστοποίηση "Επόπτη Ασφάλειας Κολυμβητικών Δεξαμενών", διεθνώς αναγνωρισμένη και με πενταετή ισχύ, η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να εργαστούν σε επιχειρήσεις που διαθέτουν πισίνες (ξενοδοχεία, υδάτινα πάρκα κλπ).

Σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εφαρμόζεται σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά BS EN ISO 9001:2008, εγκεκριμένο από το διεθνή φορέα πιστοποίησης Lloyd's Register Quality Assurance.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και το κόστος συμμετοχής, επισκεφτείτε τα γραφεία του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών στο κτίριο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο κέντρο της πόλης (Καρόλου 8) ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στα 2610.273.955, 6948.405.275 και 6977.984.325 ή μέσω e-mail στην ηλεκτρική διεύθυνση patra@samarites.gr.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …