Τώρα το Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Η ΓΣΕΕ σε συμμαχία με κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς, πραγματοποιεί αυτή την ώρα νέο Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται κατά του πολυνομοσχεδίου για τα νέα μέτρα, το οποίο ψηφίζεται απόψε.

Υπό ασφυκτικό κλοιό συνδικάτων, επιστημονικών φορέων, εργαζομένων και συνταξιούχων η Βουλή με αίτημα των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-Κοινωνικών Εταιρών-Συνταξιούχων, να μην ψηφιστούν τα μέτρα!

«Η μαζική και ενωτική συμμετοχή των εργαζομένων στην 24ωρη Γενική Απεργία αλλά και σε όλα τα προγραμματισμένα Συλλαλητήρια θα είναι η δυναμική αντίδρασή μας στη συνέχιση των βάρβαρων και αδιέξοδων πολιτικών που υλοποιεί και αυτή η κυβέρνηση.

Ο κόσμος της μισθωτής εργασίας μαζί με ολόκληρη την ελληνική κοινωνία θα συνεχίσει τον αγώνα ώστε να μπει οριστικό τέλος στις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές.»


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …