Τέλος οι προσλήψεις σε Δήμους-Περιφέρειες μέχρι και το 2019 Παρά τις 4.236 αποχωρήσεις που προβλέπονται

Στον «πάγο» μπαίνουν οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στους Οργανισμούς Κοινωνικής Ασφάλισης (ταμεία, ΟΑΕΔ, ΕΟΠΥΥ) αλλά και στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού (δήμοι, περιφέρειες) για την επόμενη διετία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Πολιτικής το οποίο κατέθεσε η κυβέρνηση το περασμένο Σάββατο, δεν προβλέπεται να γίνει καμία απολύτως νέα πρόσληψη μόνιμου υπάλληλου για την περίοδο 2018 -2019.

Αντίθετα, προβλέπονται 4.236 αποχωρήσεις (συνταξιοδοτήσεις) από τους δήμους, τις περιφέρειες και τα νομικά πρόσωπα τους.

Επίσης προβλέπονται 260 αποχωρήσεις από τους ασφαλιστικούς οργανισμούς .

Συνολικά στο Δημόσιο, προβλέπονται για το 2017 -2021 ότι θα αποχωρήσουν 54.895 μόνιμοι εργαζόμενοι και θα προσληφθούν 39.818.


Σχόλια


To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΗΚΕΠΕ γνωστοποιεί 13 προσλήψεις

Ότι θα προσλάβει προσωπικό συνολικού αριθμού 13 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, …