Κανονικά τα δρομολόγια πλοίων από τα μεσάνυχτα

Από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής επιστρέφουν κανονικά τα δρομολόγια όλων των πλοίων στην Ελλάδα, μιας και πριν λίγο στην συνεδρίασή της η ΠΝΟ, αποφάσισε τελικά τον τερματισμό της κινητοποίησης της!!!

Μάλιστα για να ανακουφίσει τους κατοίκους των νησιών με την τροφοδοσία τους και την μεταφορά των προιόντων τους στην υπόλοιπη χώρα, μαζί με την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων, θα προβεί σε έκτακτα δρομολόγια.....

Για αυτό αν επιθυμείτε να ταξιδέψτε θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε είτε με τα οικεία Λιμενικά Φυλάκια, είτε με  τα πρακτορεία των εταιρειών.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέο επικαιροποιημένο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε στις 19-04-2024/1230 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία …