ΔΩΡΕΑΝ 3 προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών

Τρία προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών, με τις αιτήσεις να είναι ανοιχτές για λίγες ημέρες ακόμη, διάρκειας από 18 μήνες έως και 2 χρόνια, με δωρεάν δίδακτρα από τους συμμετέχοντες, προσφέρει το Πάντειο Πανεπιστήμιο

  • Τα προγράμματα:

Διεθνείς Ευρωπαϊκές και Περιφερειακών Σπουδές

Το πρόγραμμα είναι διετούς διάρκειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2083/92, όπως ισχύει σήμερα, και οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στις Διεθνείς Ευρωπαϊκές και Περιφερειακών Σπουδές, σε μία από τις παρακάτω ειδικεύσεις:

Διεθνές Δίκαιο και Διπλωματικές Σπουδές
Διεθνείς Σχέσεις και Στρατηγικές Σπουδές
Διεθνές Οικονομικό, Χρηματοοικονομικό και Τραπεζικό Δίκαιο
Ευρωπαϊκό Δίκαιο και Πολιτική (Πρόγραμμα Jean Monnet)
Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση και Βιώσιμη Ανάπτυξη (Πρόγραμμα Jean Monnet)
Διεθνής Πολιτική Οικονομία.

  • Αιτήσεις μέχρι 30/05/2017
  • Διάρκεια: 2 χρόνια
  • Δίδακτρα: Δωρεάν

Εφαρμοσμένα οικονομικά και Περιφερειακή Ανάπτυξη

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ), με τίτλο «ΕΦΗΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» (APPLIED ECONOMICS AND REGIONAL DEVELOPMENT), με κατευθύνσεις και ειδικεύσεις ως ακολούθως:

Κατεύθυνση «ΕΦΗΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ»,
Κατεύθυνση «ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», με δύο Ειδικεύσεις: α) «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ» και β) «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ»

  • Αιτήσεις μέχρι 22/05/2017
  • Διάρκεια: 18 μήνες
  • Δίδακτρα: Δωρεάν

Εγκληματολογία

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ» λειτουργεί στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου ως επίσημα αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας Μεταπτυχιακό, από το ακαδημαϊκό έτος 2003-2004, αρχικά με τον τίτλο «Η Σύγχρονη Εγκληματικότητα και η Αντιμετώπισή της» και από τον Ιούλιο 2014 με τον νυν τίτλο του

Σκοπός του ΠΜΣ «Εγκληματολογία» είναι η μελέτη των κύριων μορφών εγκληματικότητας και της εξέλιξής τους στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και διεθνώς, η διερεύνηση των παραγόντων και των διαδικασιών που το δημιουργούν καθώς επίσης και η ανάλυση των τάσεων της σύγχρονης αντεγκληματικής πολιτικής.

  • Αιτήσεις μέχρι 30/06/2017
  • Διάρκεια: 2 χρόνια
  • Δίδακτρα: Δωρεάν

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …