Το κόμμα διέγραψε τον πτέραρχο εν αποστρατεία, που διώκεται για βιασμό!

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ν.Δ. μόλις έγινε γνωστό ότι ο πτέραρχος εν αποστρατεία Παναγιώτης Λουμάκος συνελήφθη επ' αυτοφώρω να βιάζει την ανάπηρη 34χρονη ανιψιά του, η οποία πάσχει από σοβαρή νοητική υστέρηση. Ο απόστρατος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας διαγράφηκε κατευθείαν από το κόμμα, σύμφωνα με το "espressonews.gr".

Ο 70χρονος πτέραρχος ε.α., τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του οποίου διέταξε ο εισαγγελέας, με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου, υπήρξε ενεργό μέλος της ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. στις Αχαρνές, ενώ στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό που στήριζε το κόμμα.

Η σύλληψη του πτεράρχου, που είναι παντρεμένος και παππούς τεσσάρων εγγονιών, είχε γίνει στις 30 Απριλίου, έπειτα από καταγγελίες που οδήγησαν τους άνδρες της Ασφάλειας στο σπίτι του στο Μενίδι. Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν τον έπιασαν απ' αυτοφώρω να βιάζει το παιδί της αδελφής του! Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για βιασμό και αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση και για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών.

«Πολιτικοποιημένος» Πτέραρχος βίαζε την ανάπηρη ανιψιά του! Δείτε τον(ΦΩΤΟ)


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …