Χαρά σε έναν 6χρονο έδωσε η ΕΛΑΣ(ΦΩΤΟ)

 

Την ευχή του 6χρονου Νικόλα, εκπλήρωσε προχθές το πρωί (Σάββατο, 20 Μαΐου), η Ελληνική Αστυνομία, μετά από αίτημα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Make-A-Wish» (Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος).

Ο μικρός Νικόλας είχε την ευκαιρία να «μεταμορφωθεί» για μερικές ώρες σε αστυνομικό της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.), να ντυθεί με «στολή» και μαζί με τους «συναδέλφους» του να σώσουν θύμα απαγωγής, κατά τη διάρκεια εικονικού σεναρίου.

"Η Ελληνική Αστυνομία ανταποκρίνεται πάντα, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας, σε ανάλογα αιτήματα για να προσφέρει χαρά σε παιδιά και εύχεται στον μικρό Νικόλα να εκπληρωθούν όλες του οι ευχές", τονίζεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …