Η αυτοκτονία που έμεινε στην ιστορία!

Τουλάχιστον αλλόκοτος μπορεί να χαρακτηριστεί ο τρόπος τον οποίο επέλεξε μία γυναίκα από το Παρίσι για να αφαιρέσει τη ζωή της.

Μην αντέχοντας τη μοναξιά, μία 57χρονη Γαλλίδα η οποία διέμενε σε διαμέρισμα 60 χλμ από τη γαλλική πρωτεύουσα, αποφάσισε να κλειστεί στον καταψύκτη που διέθετε μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, η γυναίκα πριν θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό της που θα την λύτρωνε, έγραψε πέντε επιστολές για τα παιδιά της και φιλικά πρόσωπα, στις οποίες εξηγούσε τις αιτίες που την οδήγησαν στο τραγικό αυτό τέλος.

Η άτυχη γυναίκα αναφέρει το "Tromaktiko", εντοπίστηκε από τους άνδρες της πυροσβεστικής που κλήθηκαν από την κόρη της 57χρονης, η οποία αναζητούσε τη μητέρα της χωρίς αποτέλεσμα.

Οι ειδικοί αφού έψαξαν κάθε σπιθαμή της κατοικίας της αναζητώντας για στοιχεία που θα μπορούσαν να δώσουν λύση στο μυστήριο της εξαφάνισής της.

Όταν, ωστόσο, ένας από τους πυροσβέστες άνοιξε τον καταψύκτη, αντίκρισε το μακάβριο θέαμα που έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα της οικογένειάς της.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε εμβρυική στάση, ενώ όπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος στις επιστολές της ανέφερε πως δεν άντεχε να ζει μόνη, ενώ λέγεται πως έπασχε από κάποια ασθένεια που δεν διευκρινίζεται.

«Ο θάνατος προήλθε από αυτοκτονία», επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της γαλλικής αστυνομίας, απορρίπτοντας κάθε σενάριο δολοφονικής ενέργειας.

Όλα αυτά, ενώ το ποσοστό αυτοκτονιών στη Γαλλία προκαλεί ανησυχία με 220.000 ανθρώπους να προχωρούν σε απόπειρα αυτοκτονίας και με 10.000 να υπολογίζονται οι αυτόχειρες κάθε χρόνο.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …