Ηλεκτρονική συμπλήρωση ερωτηματολογίου αξιολόγησης

Έως και την Κυριακή 4 Ιουνίου εφαρμόζει πιλοτικά την ηλεκτρονική συμπλήρωση ερωτηματολογίων για την αξιολόγηση του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου από τους φοιτητές τεσσάρων Τμημάτων: Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (ΤΕΕΑΠΗ), Ιατρικής, Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής και Χημείας, το Πανεπιστήμιο Πατρών.

"Η αξιολόγηση αφορά σε όλη την εκπαιδευτική διαδικασία (μαθήματα και εργαστήρια), τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Η πρωτοβουλία αυτή φιλοδοξεί να συμβάλει στη βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου και πρέπει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα εισαγωγής ελεύθερου κειμένου, με στόχο τη δημιουργία καλύτερης εικόνας για τις απόψεις των φοιτητών σχετικά με την εκπαιδευτική διαδικασία.

Οι χρήστες θα πρέπει να συνδεθούν στο πληροφοριακό σύστημα της ΜΟ.ΔΙ.Π. (https://ps.modip.upatras.gr) με τους προσωπικούς τους κωδικούς, ενώ η υλοποίηση της εφαρμογής έχει γίνει με τρόπο που εξασφαλίζεται πλήρως η ανωνυμία.

Περιμένουμε τους φοιτητές των παραπάνω Τμημάτων να μας καταθέσουν τις απόψεις τους!"

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυγέρη στον ΣΚΑΪ: Εγκαλώ τον κ. Καραμανλή για τα ψέματά του

Πώς σχολίασε τα φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας η Δώρα Αυγέρη, υποψήφια ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ «Εγκαλώ …