Σύντομα το ΦΕΚ ΓΙΑ 170 μόνιμους

Εντός του Ιουνίου αναμένεται να γίνει η δημοσίευση της προκήρυξης για 170 μόνιμους υπαλλήλους σε δικαστήρια. Πρόκεται για την τρίτη και τελευταία προκήρυξη του υπουργείου Δικαιοσύνης θα αφορά σε μόνιμους υπαλλήλους Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Σύντομα αναμένεται να πάρει ΦΕΚ ο νέος διαγωνισμός ενώ οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι ΤΕ Γραμματέων Δικαστηρίων, ΔΕ Γραμματέων Δικαστηρίων και ΥΕ Γενικών Καθηκόντων. Για τις θέσεις ΔΕ γραμματέων θα ζητηθούν:

α) Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Χρηματοπιστωτικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (πρώην Οικονομίας και Διοίκησης) ή Πτυχίο Β΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ), ανεξάρτητα από ειδικότητα , ή Πτυχίο Α΄ κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (ΤΕΕ) οποιασδήποτε ειδικότητας του τομέα Οικονομίας και Διοίκησης ή απολυτήριος τίτλος: Ενιαίου Λυκείου ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου, ανεξάρτητα από κλάδο ή ειδικότητα ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, ανεξάρτητα από ειδικότητα ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή άλλος ισότιμος και αντίστοιχος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής και

β) γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα:

  • επεξεργασίας κειμένων,
  • υπολογιστικών φύλλων,
  • υπηρεσιών διαδικτύου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η S&P αναβάθμισε σε θετικό το outlook της Ελλάδας

Σταθερή διατήρησε η S&P την αξιολόγηση "ΒΒΒ-" - "Απάντηση στη μικρόψυχη κριτική η αναβάθμιση", λέει ο …