Υπό δρακόντεια μέτρα ο τελικός του Europa League

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η UEFA, γνωστοποίησε πως όλα βρίσκονται υπό έλεγχο στη Σουηδίαπριν από τον τελικό μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Άγιαξ και ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη ν' αποτελέσει ο τελικός στόχο τρομοκρατικών ενεργειών.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βρίσκεται επί ποδός από νωρίς το πρωί έπειτα απ' όσα συνέβησαν στο Μάντσεστερ το βράδυ της Δευτέρας με την τρομοκρατική επίθεση και τον θάνατο 22 ατόμων σε συναυλία της Ariana Grande, όπου κατάφερε να εισέλθει βομβιστής αυτοκτονίας και να σκορπίσει θάνατο και φόβο...

Η Γιουνάιτεντ θέλει ν' αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων της επίθεσης, ενώ και στο Ολντ Τράφορντ οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες.

Η UEFA γνωστοποίησε ότι δεν έχει τεθεί ζήτημα αναβολής του τελικού και έκανε γνωστό πως από την άψογη συνεργασία που έχει εδώ και μέρες με την Αστυνομία της Σουηδίας για να βρίσκεται υπό τον απόλυτο έλεγχο των Αρχών η Στοκχόλμη αυτές τις ώρες, δεν έχουν προκύψει σημάδια που να φανερώνουν ότι ο μεγάλος τελικός του Γιουρόπα Λιγκ μπορεί ν' αποτελέσει στόχο τρομοκρατικών ενεργειών.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις: Στην τελική ευθεία - Τι αλλάζει

Τι ισχύει για τα μπλοκάκια - Ποιοι απαλλάσσονται από το τέλος επιτηδεύματος - Τι ισχύει …