"Μη με εγκαταλείπεις... " η κραυγή ενοίκου στον φλεγόμενο πύργο!(VIDEO)

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου καταγράφεται η στιγμή της δραματικής διάσωσης ενοίκου, με τους πυροσβέστες να επιχειρούν να μάθουν τον όροφο που βρίσκεται κάποιος ένοικος εγκλωβισμένος. Ακούγονται να ρωτάνε δυνατά τον ένοικο σε ποιον όροφο βρίσκεται για να μπορέσουν να τον προσεγγίσουν και να τον σώσουν από τη φωτιά που τύλιξε τον πύργο Grenfell 27 ορόφων και 110 ορόφων στο Λονδίνο.

"Μη με εγκαταλείπεις. Φώναξε πιο δυνατά. Ποιος είναι ο αριθμός της πόρτας σου;" ακούγεται να ουρλιάζει ο πυροσβέστης που δίνει οδηγίες στον ένοικο να απομακρυνθεί από το παράθυρο. "Ανάπνευσε. Κράτα το κεφάλι σου έξω από το παράθυρο. Ποιος είναι ο αριθμός της πόρτας σου. Ποιος είναι ο αριθμός της πόρτας σου. Φώναξε πιο δυνατά. Φώναξε πιο δυνατά. Μη με εγκαταλείπεις", φωνάζει σε μια προσπάθεια να καταλάβει που βρίσκεται για να τον απεγκλωβίσει.

 


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πώς να μειώσετε το φόρο εισοδήματος

Η μη ορθή συμπλήρωση των κωδικών θα φέρει μπελάδες και «φουσκωμένο» φόρο του Χρυσόστομου Τσούφη …