«Μια στραβή» ο θάνατος 11χρονου μαθητή κύριε Μπαλάφα;(VIDEO)

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας δείχνει όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο.

Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι. Φυσικά υπάρχουν τα γεγονότα που ακολούθησαν το θανάσιμο αυτό χτύπημα στο παιδί με τους κουκουλοφόρους και λοιπά. Είναι ζητήματα αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας. Τι άλλο να πω εγώ...».

Κι όμως αυτά βγήκαν από το στόμα του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφα, όταν μία οικογένεια έχασε το αγγελούδι της και μία ολόκληρη περιοχή είναι στους δρόμους, ζητώντας να ζήσει με ασφάλεια, χωρίς τις σφαίρες να πέφτουν πάνω τους......

Η δήλωσή του έγινε στον τηλεοπτικό σταθμό skai και όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων......

Για άλλη μία φορά, μπράβο σας εκεί στα έδρανα της κυβερνητικής ομάδας.......Για τις απόψεις των μελών σας, ακόμα και υπουργών-υφυπουργών-αναπληρωτών, που δεν σταματούν να εξαγριώνουν την κοινή γνώμη......

Όλα καλά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Τι δηλώνουν στο Μαξίμου για την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή - Οι στρατηγικές ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

ΝΔ: «Απαντήσεις σε όλα – Τέλος στην τυμβωρυχία» - ΣΥΡΙΖΑ: «Αμυνόμενος ο Μητσοτάκης» - ΠΑΣΟΚ: …