Δήμος επιθυμεί να προσλάβει ένα άτομο

Όλα τα δικαιολογητικά και τις προθεσμίες µε την πλήρωση µίας (1) θέσης ειδικού συνεργάτη, με την έναρξη των αιτήσεων των βιογραφικών και δικαιολογητικών των προσόντων τους, καταθέτει στην προκήρυξη που κοινοποίησε ο ∆ήµαρχος Κεντρικών Τζουµέρκων, για πρόσληψη με καθήκοντα στις ακόλουθες θεµατικές ενότητες:

(a) Μελέτη και επίβλεψη κατασκευής τεχνικών έργων

(b) Σύνταξη και έλεγχο Αναλυτικών επιµετρήσεων, Επιµετρητικών σχεδίων, Πρωτοκόλλων Παραλαβής Αφανών Εργασιών, Πρωτοκόλλων Κανονισµού Νέων Τιµών Μονάδος, Πιστοποιήσεις έργων, Τελικών Επιµετρήσεων, Ανακεφαλαιωτικών Πινάκων.

(c) Σύνταξη σχεδίων σε ηλεκτρονική µορφή

(d) Ελληνικές Τεχνικές Προδιαγραφές-ΕΤΕΠ και εργαστηριακούς ελέγχους υλικών.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ε.Ε.: Επαρκή εμβόλια για όλα τα κράτη - Καταδίκη των προκλητικών ενεργειών της Τουρκίας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη των Αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων των κρατών-μελών …