Ανατριχιαστικές εικόνες από τον πύργο του Λονδίνου(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Εικόνες βγαλμένες από κινηματογραφικές ταινίες αποκάλυψης και απόλυτης καταστροφής κατέγραψε κάμερα που μπήκε μέσα στον «Πύργο της Κολάσεως», στο Grenfell Tower του Λονδίνου.

Το βίντεο κατέγραψε ο 42χρονος Χασάν Καΐσι, ο οποίος διέκοψε το Ραμαζάνι και έτρεξε στον τόπο της φωτιάς για να προσφέρει βοήθεια στους πληγέντες ένοικους του πύργου.

Οι εικόνες που κατέγραψε ο Καΐσι είναι πραγματικά ανατριχιαστικές: από το πλημμυρισμένο γκαράζ μέχρι τους πρώτους ορόφους παντού υπάρχουν αποκαΐδια και τσαλαπατημένα υπάρχονται των ενοίκων, οι οποίοι έφυγαν τρέχοντας για να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Βρετανή πρωθυπουργός Τερέζα Μέι ανακοίνωσε ότι διέταξε έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς, ενώ τα σωστικά συνεργεία εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των νεκρών από τη φωτιά μπορεί να είναι ακόμα και τριψήφιος.

Εντωμεταξύ υπήρξε και ένα θαύμα στον Πύργο της Κολάσεως, αφού δύο αδελφούλες, ηλικίας 6 και 10 ετών εντοπίστηκαν ζωντανές στην κορυφή του Πύργου Grenfell στο δυτικό Λονδίνο.

Η 10χρονη Malek Belkadi εντοπίστηκε μαζί με την μικρή αδελφή τους, την 6χρονηTamzin. Ήταν φοβισμένες όταν βρέθηκαν και αμέσως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Η μητέρα τους Farah Hamdan, ο πατέρας τους Omar Belkadi, και η μικρούλα αδελφούλα τους, η οποία είναι μόλις έξι μηνών Leena Belkadi ακόμα αγνοούνται.

Μάλιστα σύμφωνα με το "newsit", όταν οι Αρχές εντόπισαν τα κοριτσάκια εκείνα ρώτησαν αμέσως για τους γονείς και την αδελφούλα τους αλλά δεν πήραν απάντηση... Όλες αυτές τις ώρες που οι μικρούλες αγνοούνταν, συγγενείς τους έκαναν έναν απίστευτο αγώνα για να τις εντοπίσουν.

Με φωτογραφίες τους στα χέρια τις έψαχναν στα νοσοκομεία ή αναζητούσαν πληροφορίες μέσω εκπομπών και social media. Μόλις έμαθαν ότι είναι στο νοσοκομείο έσπευσαν κοντά τους και τώρα ελπίζουν για ένα ακόμη θαύμα... Ελπίζουν να βρουν τους γονείς και το μωράκι τους ζωντανά.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …