Ανείπωτος ο πόνος του Υπάτιου Πατμάνογλου(VIDEO)

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που έχασε στο τραγικό τροχαίο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας την γυναίκα και το παιδί του, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ένα βίντεο το οποίο ενημερώνει για τους κινδύνους της υπερβολικής ταχύτητας.

Το βίντεο είναι στα πλαίσια της ενημερωτικής καμπάνιας για τους κινδύνους της υπερβολικής ταχύτητας από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Η καμπάνια «Πριν από λίγο καιρό…» αποτελεί μια πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και υλοποιείται σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ε.Ε. στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των δράσεων του Ι.Ο.ΑΣ. για την 4η Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας του ΟΗΕ που επικεντρώνεται στο θέμα της ταχύτητας.

Σκοπός της καμπάνιας είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό και ειδικά τους νεαρούς θεατές σχετικά με τους κινδύνους και τις οδυνηρές συνέπειες της υπερβολικής ταχύτητας, που αποτελεί μία από τις κυριότερες αιτίες θανάτου και πρόκλησης σοβαρού τραυματισμού και αναπηρίας παγκοσμίως.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Πάντως η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο …