Θέσεις σε τομείς πυρασφάλειας και πυροπροστασίας

Ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τριών (3) μηνών, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εκτάκτων, κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών που προέκυψαν από την ανάγκη πυρασφάλειας και πυροπροστασίας, ο Δήμος Δίου-Ολυμπίου.

Θέσεις:

  • 2 ΔΕ ΟΔΗΓΩΝ
  • 5 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ – ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο Δημαρχείο Δίου- Ολύμπου (Αγ.Νικολάου 15,  60200 Λιτόχωρο) Γραφείο Προσωπικού τηλ:2352350123 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Μαζί με την αίτηση τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν:

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας.
  2. Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών(Δεν ισχύει για την ειδικότητα ΥΕ)
  3. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνουν οι υποψήφιοι αν τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες από την υποβολή της αίτησής τους έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ.1 του ν.2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι, προκειμένου να κριθεί εάν οι υποψήφιοι έχουν κώλυμα πρόσληψης ή όχι. Σε περίπτωση που έχουν απασχοληθεί να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης τους (έναρξη και λήξη).

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αυγέρη στον ΣΚΑΪ: Εγκαλώ τον κ. Καραμανλή για τα ψέματά του

Πώς σχολίασε τα φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας η Δώρα Αυγέρη, υποψήφια ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ «Εγκαλώ …